Digitale ondersteuning

Webcontent

Mooie, informatieve pagina’s op je (bedrijfs)website. Goede teksten die ook nog SEO-proof zijn. Ik heb volop ervaring met WordPress en ben een fan van de Gutenberg-editor en de blocks. Verder ken ik Visual Composer goed. Maar ook onafhankelijk van het CMS, of dat nou WordPress, Joomla, Drupal of nog een andere is, goede teksten, mooie foto’s en een goede opmaak maken een mooie website.
Voorbeelden? Ik ben verantwoordelijk voor de content op:
www.noordwoord.nl
www.drielanden.nl
www.woldwijk.nl
www.michfoundation.nl
www.anniepostma.nl
www.stimma.nl

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven hebben niet altijd een goed imago, maar een nieuwsbrief is bij uitstek het communicatiemiddel dat een directe relatie met je klant of relatie legt. Met een nieuwsbrief kom je rechtstreeks in de inbox van je klant en dat is een privilege. Dat betekent dat een emailnieuwsbrief met zorg moet worden gemaakt en ├Ęcht iets te bieden moet hebben. Ik heb ervaring met Mailchimp en Mailpoet.
Voorbeelden?
– een nieuwsbrief van Noordwoord in Mailpoet
– een nieuwsbrief van Woldwijk in Mailchimp

Social media

Twitter, Facebook, Facebookevenementen, Facebook-advertenties, Instagram, Instagram Stories, IGTV, LinkedIn, LinkedIn Stories, Youtube, maar ook Whatsapp, Soundcloud, Flickr, het houdt niet op. Het is belangrijk een bewuste keuze te maken tussen al die verschillende kanalen. Ik kan je helpen bij het maken van die keuze, bij het inrichten van het kanaal en vervolgens bij het zorgen voor “verhalen” voor je kanalen.
Voorbeelden?
– de Facebookpagina van Woldwijk
– het Instagramaccount van Dichters in de Prinsentuin
– mijn eigen LinkedInpagina

WordPress website maken

WordPress is het makkelijkste, meest toegankelijke en meest bekende contentmanagementsystem. Begonnen als software om te bloggen, maar je kunt er nu een allround website mee maken. Ik kan je helpen de eerste stappen te zetten voor je eigen website. Met WordPress kan veel en het kan gemakkelijk: een blog, een webwinkel, een nieuwssite, een bedrijfspagina en meer. Websites die ik gebouwd heb en nog steeds beheer:
www.woldwijk.nl
www.anniepostma.nl
www.stimma.nl
www.michfoundation.nl